Kasımpaşa UEFA sitesinde yer aldı

şota
 
UEFA'nın resmi internet sitesinde Kasımpaşa'nın çıkışının yanı sıra Şota Arveladze ve Başkan Hilmi Öksüz'ün demeçleri yer verdi.
Kasımpaşa, bir sonraki aşamaya geçmeye çalışıyor. Erken verilere göre Kasımpaşa, Fenerbahçe'nin dört puan gerisinde ikinciliğe oynayan bir takım. Teknik direktörleri eski Gürcü forvet ve 1993-1997 arasında Trabzonspor oyuncusu olan Shota Arveladze, takımına tarihinde ilk kez üst üste 5 galibiyet kazandırdı. Başarılarının büyük bir kısmı son iki senedir bünyesine kattığı kaliteli oyunculara bağlı olabilir. Deneyimli kaleci Andreas Isaksson kulübe 2012 yılında katıldı ve Kasımpaşa'nın ligde en iyi defans istatistiklerini almasını sağladı. Bu sezonun yenileri de stoper Ryan Donk, Hollandalı hemşerisi Ryan Babel,Ezequiel Scarione."

"Tarihimizde ilk defa ligde ikincilikte yer edindik. Kazanan bir seri yakaladık, tarih yazıyoruz ve güzel bir ofansif futbol anlayışı yakaladık. Planımız 2012'de Süper Lig'e gelişimizden itibaren 5 sene içinde şampiyonluk yaşamak. Önümüzdeki 3 sene içinde Avrupa'da da kendimize yer edinmek istiyoruz ve bunu başaracağımıza da eminim. Önümüzdeki sene Şampiyonlar Ligi'nde olmak istiyoruz. Her geçen sene daha da güçleniyoruz."
Etiketler: , , , ,

Yazar Hakkında

Haberin ve bilginin kaynağı http://defoluhaber.blogspot.com/ Adsense Templates

0 yorum

Cevap yaz