Ricciardone Kurmaylarımız bizi üzdü.

Kemal kılıçdaroğlu
CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, önceki akşam saatlerinde sürpriz bir şekilde ABD’nin Ankara Büyükelçisi Francis Ricciardone buluştu
Birlikte  yenilen  yemekte, önce kasım ayı sonuna doğru yapabileceği açıklanan, ancak daha sonra yerel seçim sonrasına ertelenen Kılıçdaroğlu’nun olası ABD ziyaretinin gündeme geldiği kaydedildi.

Ricciardone’nin, “Kurmaylarınızın ABD seyahati sonrası yaptığı açıklamalara üzüldük. Sizi ABD’de ağırlamak isteriz. Sizin, ABD’de muhatap bulamamanız gibi bir durum söz konusu olamaz.
Sizin temaslarınız için en kısa zamanda bir taslak program oluşturup çalışmalar yapılabilir” dediği öğrenildi. Kılıçdaroğlu’nun olası ABD gezisi için tarafların görüşmenin ardından hazırlıklara başladığı iddia edildi.
Alınan bilgiye göre önceki akşam Kılıçdaroğlu kimseye haber vermeden sürpriz bir şekilde Sheraton Oteli’ne giderek, Ricciardone ile baş başa yemek yedi.
Yaklaşık 3 saat süren görüşmenin partinin dış ilişkilerden sorumlu genel başkan yardımcısı Faruk Loğoğlu dahil parti kurmaylarının tamamından gizlendiği ortaya çıktı.
Etiketler: , , ,

Yazar Hakkında

Haberin ve bilginin kaynağı http://defoluhaber.blogspot.com/ Adsense Templates

0 yorum

Cevap yaz