Mancini Fener'e gelse

Spor yorumcusu Rıdvan Dilmen, Galatasaray'ın yeni teknik direktörü Roberto Mancini'yle ilgili önemli değerlendirmelerde bulundu

 

Rıdvan Dilmen, NTV'de dün gece yayınlanan %100 Futbol adlı programda İtalyan çalıştırıcının Galatasaray'da neler yapabileceğiyle ilgili şu tespitlerde bulundu:

Mancini'nin neler yapacağını merak ediyorum. Bunu zamanla göreceğiz. Balotelli ile pamuk gibi adam da sorun yaşar. Mancini'yi tanımıyoruz. Oyuuncu ile ilişkilerini yeni yeni öğreniyoruz. Savunmaya yönelik takım kurmaya çalışırsa sıkıntı çekebilir. Bağlasan durmaz denen takıma geldi. Özellikle bu geçiş döneminde 'aman gol yemeyelim' dersen ters tepebilir.

Mancini, geçen yılki Fenerbahçe'ye gelmiş olsa sıkıntı yaşamayabilirdi. Bu Galatasaray'da sıkıntı yaşayabilir. Ancak bunlar hep hayali şeyler.

Bekleyip göreceğiz. En az 1 ay falan geçmesi gerekiyor. İyi teknik direktörse çok uğraşmamalı. Yanına yerli birine ihtiyacı var. 6+0+4 olduğu için rostasyonu nasıl yapacağı da önemli. Dünyanın en iyi teknik direktörü Galatasaray'a Fatih Terim gibi fayda sağlayamaz. İnşallah başarılı olur. Mancini bir marka. Çok önemli bir isim ama daha önce de önemli isimler Türkiye'ye geldi. Bekleyip göreceğiz.


Etiketler: , ,

Yazar Hakkında

Haberin ve bilginin kaynağı http://defoluhaber.blogspot.com/ Adsense Templates

0 yorum

Cevap yaz