Beşiktaş Taraftarı Galatasaray Maçında Sahaya Girdi

 

Beşiktaş taraftarı, Galatasaray maçının 92. dakikasında sahaya indi.

 

92. dakikada saha karıştı! Beşiktaş ile Galatasaray arasında oynanan derbinin 92. dakikasında Melo, Motta'ya yaptığı hareket sonrasında direkt olarak kırmızı kart gördü. Beşiktaşlı taraftarlar, bu hareketten sonra güvenlik güçlerini aşmaya çalıştı ve sahaya girdi. 

FUTBOLCULAR SOYUNMA ODASINA KAÇTI
Sahanın karışmasının ardından Beşiktaşlı ve Galatasaraylı futbolcular soyunma odasına girdi. Bazı taraftarların Galatasaray soyunma odasına girmeye çalıştıkları görüldü.
Lig TV muhabiri, "Soyunma odaları koridorlarında da yoğun güvenlik önlemleri alındı, herhangi bir sıkıntı yok. Slaven Bilic de oyunun son anlarında tribüne gönderildi." dedi.

 

 

 

şte Beşiktaş Galatasaray maçını bitiren hareket.
Melonun yaptığı faul ve Beşiktaş Galatasaray maçının karıştığı an.
Spor Toto Süper Lig'in 5. hafta maçında Galatasaray, konuk olduğu Beşiktaş karşısında 1 - 0 geriye düştüğü maçta 2 - 1 öne geçti. 4 dakika uzatma verilen karşılaşmanın 90+3. dakikasında Melo, yaptığı sert hareket sonucu kırmızı kart görünce ortalık karıştı.
Bazı taraftarların oyun alanına girmesi üzerine Hakem Fırat Aydınus maçı durdurdu ve oyuncularla birlikte soyunma odasına gitti. Hakem Fırat Aydınus, yardımcıları ve iki takımın oyuncuları da soyunma odasında bulunurken, maçla ilgili karar henüz açıklanmadı.
Atatürk Olimpiyat Stadı'nda oynanan ve 76 bin 127 siyah - beyazlı taraftarın izlediği maçta Fırat Aydınus düdük çalarken Galatasaray'ın gollerini 60 ve 72. dakikalarda Drogba, Beşiktaş'ın golünü ise 18. dakikada Almedia atmıştı.
OLİMPİYAT'TA GEZİ PARKI SLOGANLARI
Sahaya inen bazı taraftarların 'Her yer Taksim, her yer direniş' sloganları atması kameralara yansıdı.
MELO KIRMIZI KART GÖRDÜ, TARAFTARLAR SAHAYA İNDİ
Galatasaray'da Felipe Melo 90+3. dakikada rakibine yaptığı sert hareket nedeniyle kırmızı kart görürken, Drogba Melo'yu sakinleştirip saha dışına çıkardı. Bu arada Melo, kendine yabancı madde atan Beşiktaş taraftarlarına üzerinden çıkardığı Galatasaray formasını göstererek öptü ve içeriye gitti.
Melo'nun kırmızı kart görmesi ve ardından da yüzlerce kişinin sahaya inmesi sonunda maç yarıda kaldı.
Etiketler: , ,

Yazar Hakkında

Haberin ve bilginin kaynağı http://defoluhaber.blogspot.com/ Adsense Templates

0 yorum

Cevap yaz