Galatasaray G.Antep Bld.yi zor geçti

galatasaray gaziantep
Ziraat Türkiye Kupası 4. Tur maçında Türk Telekom Arena'da Gaziantep Büyükşehir Belediyespor ile karşılaşan Galatasaray, normal süresi ve uzatma bölümleri  2-2 sona eren maçta rakibini penaltılarla 6-5 elemeyi başardı.
Maça hızlı başlayan ev sahibi ekip Galatasaray, Engin Baytar ve Amrabat'ın ilk yarıda attığı gollerle soyunma odasına 2-0 öne gitti.
İkinci yarıya etkili başlayan Galatasaray, yakaladığı fırsatları değerlendiremeyince farkı arttırma şansını kullanamadı.
Konuk ekip Gaziantepspor Büyükşehir Belediyespor, önce Sinan Özkan ile skoru 2-1 yaparken maçın son anlarına doğru durumu 2-2'ye getiren golü attı ve Arena deplasmanında sürpriz bir skor elde etti.
Kalan dakikalarda başka gol olmayınca 90 dakika 2-2 beraberlikle sona erdi.
Uzatma anlarında iki takım da gol atmayı başaramayınca mücadele penaltılara gitti.
Galatasaray'da Emre Çolak, Ceyhun Gülselam, Gökhan Zan, Yekta Kurtuluş, Bruma penaltı vuruşlarını gole çevirirken Umut Bulut, Dany Nounkeu ve Sabri Sarıoğlu penaltı vuruşlarında kaleciye takıldı.
Konuk ekip Gaziantep Büyükşehir Belediyespor'da ise Ferdi Coşkun, Sinan Özkan, Cihan Can, İsa Akgöl penaltı vuruşlarında kaleci Ufuk Ceylan'a takıldı. Abdullah Halman, Vedat Budak, Ramazan Altıntepe, Serdar Deliktaş, Erkam Reşmen ise penaltı vuruşlarını gole çeviren isimler oldu.Kaynak:trtspor.com.tr

Etiketler: , , ,

Yazar Hakkında

Haberin ve bilginin kaynağı http://defoluhaber.blogspot.com/ Adsense Templates

0 yorum

Cevap yaz