Marmaray 15 gün ücretsiz

marmaray acilis
Cumhurbaşkanı Gül, Başbakan Erdoğan, TBMM Başkanı Çiçek ve konuk devlet adamlarıyla birlikte Diyanet İşleri Başkanı Mehmet Görmez açılışı birlikte yaptı.  Dua sonrası Cumhurbaşkanı Abdullah Gül pazarlık yaptı, "Bayramlarda ücretsiz yaptığınız gibi ne yapacaksınız Marmaray'ı" dedi. Başbakan Erdoğan'dan da müjde geldi: 

Marmaray 15 gün ücretsiz. 

GÜL: MÜHENDİSLİK ŞAHİKASI


Büyük projeler önce hayal edilir. Sonra ideal haline gelir. Daha sonra da vizyon sahibi insanlar bu hayalleri gerçekleştirir. Bu projeyi hayata geçirmenin gururunu mutluluğunu hep beraber yaşamaya hakkımız vardır. Son yıllardaki istikrar, güven ortamı büyük projeleri devreye sokma imkanı vermiştir. Bu proje büyük bir mühendislik şahikasıdır. Eminim ki bununla ilgili çok konferanslar verilecektir. Bu projeyle gurur duyacağız, yeni projeleri de hayata geçireceğiz. 

TOPBAŞ: “ÇİFTE BAYRAM YAŞIYORUZ”


Çok anlamlı bir günde birlikteyiz. Tarihe tanıklık ediyoruz. Bugün dünyada yeni bir değişim yaşanmakta. Sayın Başbakanımıza İstanbul sevdasının bir yansıması olarak İstanbullular adına tekrar tekrar teşekkür ediyorum. Bugün çifte bayram yaşıyoruz. Cumhuriyetin 90’ncı yılı taçlanıyor. Marmaray, tarihe medeniyete, barış ve refaha yeni bir kapı açıyoruz İstanbul’dan. İstanbul’da gelişim var, hamle var heyecan var.  Marmaray Türkiye’nin tarihine vurduğu bir mühürdür.





Etiketler: , , , , , ,

Yazar Hakkında

Haberin ve bilginin kaynağı http://defoluhaber.blogspot.com/ Adsense Templates

0 yorum

Cevap yaz