Juventus - Galatasaray maç ozeti 2-2


UEFA Şampiyonlar Ligi B Grubu mücadelesinde temsilcimiz Galatasaray, Juventus ile deplasmanda 2-2 berabere kaldı.

Galatasaray'ın Şampiyonlar Ligi'nde Juventus'la deplasmanda 2-2 berabere kalması Avrupa basınında geniş yankı buldu.
  • a Gazzetta Dello Sport manşetinde, “Umut, Juventus’a şaka yaptı” başlığını kullanırken, 87’de öne geçen Torino ekibine 88. dakikada gol atan Umut Bulut’un büyük bir sürpriz yaşattığı vurgulandı.
  • Corriere dello Sport, “Vidal ve Quagliarella, Galatasaray’ı durdurmaya yetmedi” manşetini kullanarak maçı okuyucularına duyurdu.Daily Mail: Drogba'nın gol attığı maçta Mancini'nin adamları panı son anlarda çıkardı.


    Mancini Galatasaray'ın başındaki ilk maçında

    Galatasaray'ın yeni teknik direktörü Roberto Mancini, UEFA Şampiyonlar Ligi B Grubu 2. haftasında, deplasmanda Juventus ile oynanan maçta takımında ilk kez görev aldı. Galatasaray ile sözleşme imzalayan 48 yaşındaki İtalyan çalıştırıcı, sarı-kırmızılılarla ilk maçına kendi vatanında çıkmış oldu.
    Maçtan önceki basın toplantısında selefi Fatih Terim'in taktik anlayışıyla sahada mücadele edeceklerini belirten Mancini, Çaykur Rizespor ile yapılan son lig maçından farklı bir 11'i sahaya sürdü.
    Çaykur Rizespor maçında ilk 11'de yer alan Burak Yılmaz, Dany, Sabri Sarıoğlu ve Engin Baytar, Juventus maçında yer bulamadı. İtalyan çalıştırıcı, bu isimlerin yerine Chedjou, Eboue, Riera ve Melo'yu ilk onbirde sahaya sürdü. Ev sahibi Juventus'ta ise geçen hafta Torino ile yapılan lig mücadelesinde sakatlanan Arjantinli golcü Carlos Tevez, bu maçta ilk onbirde yer aldı. 41 bin seyirci kapasiteli Juventus Stadı'nda tribünlerin tamamına yakını dolarken, 2 bin kadar sarı-kırmızılı taraftar da kendilerine ayrılan bölümdeki yerlerini aldı


     
Etiketler: ,

Yazar Hakkında

Haberin ve bilginin kaynağı http://defoluhaber.blogspot.com/ Adsense Templates

0 yorum

Cevap yaz