Galatasaray Juventus maçı hangi kanalda


Şampiyonlar Ligi serüvenine 6-1'lik Real Madrid mağlubiyeti ile başlayan temsilcimiz Galatasaray Şampiyonlar Ligi 2. maçında İtalyan devi Juventus ile İtalya'da karşılaşacak. Fatih Terim'in görevden alınması sonrası sancılı günler geçiren Galatasaray'da Juventus maçına kadar Teknik Direktör sorununun çözülmesi bekleniyor... Galatasaray'ın Juventus ile maçını hangi kanal yayınlayacak? Bu soru da cevabını buldu. Juventus Galatasaray maçını Dsmat Smar Spor yayınlayacak.
Şampiyonlar Ligi heyecanı sürüyor. Galatasaray Juventus maçı ne zaman saat kaçta oynanacak. Fatih Terim'in gitmesi sarı kırmızılı taraftarı düşündürüyor. Şampiyonlar Ligi Juventus Galatasaray maçı saat kaçta ne zaman ekranlara gelecek.
İtalyanların dev takımı Juventus'un Şampiyonlar Ligi Grubunda Galatasaray ile karşılaşacağı rakibi Juventus çalışmalarını hızlandırdı. İtalyan takımı Juventus Galatasaray'ın son zamanlarda yaşadığı zor durumdan yararlanarak galip gelmek ve 3 puanı almak istiyor. Juventus Galatasaray maçı ne zaman saat kaçta?
Şampiyonlar Ligi temsilcimiz Galatasaray grup maçlarında mücadele ediyor. Gruplarda ilk maçını Real Madrid ile oynadı ve 6-1 kaybetti. İkinci maçı Juventus ile oynayacak. Galatasaray Juventus maçı 2 Ekim 2013 Çarşamba akşamı 21.45'te başlayacak.
Juventus - Galatasaray | Şampiyonlar Ligi B Grubu 2. Maç
Stat: Juventus Stadium
Tarih: 2 Ekim 2013 Çarşamba
Saat: 21:45
Yayın: Smart Spor | Smart Spor HD
Galatasaray'ın Juventus ile oynadığı akşam Real Madrid de Juventus karşısında sürpriz yaparak gruplara 1 puanla başlayan Kopenhag ile karşılaşacak
Teknik direktör Antonio Conte, Galatasaray'ın Real Madrid'le oynadığı maçı değerlendirdi ve 'Galatasaray'ın Real Madrid maçını seyrettim. Bunlar futbolun içinde olan şeyler. Galatasaray her şeyi yaptı ama Madrid'deki maçın çok daha zorlu olacağını düşünüyorum. Ronaldo ve Bale gibi oyuncuları olduğunu unutmamak gerekir' dedi.
Antonio Conte, sarı-kırmızılı takımla yapacakları maçı bir piyango maçına benzetirken, 'Galatasaray maçı bizim için bir piyango çekilişi gibi olacak. Kazanan tarafın biz olmamız için her şeyi yapacağız' ifadelerini kullandı.






Etiketler: , ,

Yazar Hakkında

Haberin ve bilginin kaynağı http://defoluhaber.blogspot.com/ Adsense Templates

0 yorum

Cevap yaz